Ronaldo jezen, ker živi v Messijevi eri

La liga 4. Dec 201312:42 > 12:42

Ljubljana – Nekdanji zvezdnik Barcelone Ronaldinho pravi, da Critiano Ronaldo ni najbolj zadovoljen, ker igra v eri Lionela Messija, in dodaja, da bo Neymar kmalu postal najboljši igralec na svetu.

Crisitano Ronaldo je jezen, ker živi v eri Lionela Messija,” je Ronaldinho dejal med gostovanjem na eni izmed televizijskih oddaj. Lionel Messi in Cristiano Ronaldo sta ob Francku Riberyju letos glavna favorita za Zlato žogo. Tudi če jo bo dobil Portugalec, je Ronaldinho prepričan, da njegove frustracije povezane z Messijem s tem ne bodo izginile.

Ronaldinho v prihodnjih letih kot vladarja nogometa vidi svojega mladega rojaka Neymarja. Prepričan je, da bo nekdanjemu igralcu Santosa na tej poti pomagal tudi Messi, kateremu je Ronaldinho ob prihodu v Barcelono močno olajšal pot med zvezde. “Deco, Sylvinho in jaz smo vedno podajali Leu, da se je lahko prilagodil. On bo enako naredil z Neymarjem. Ima vse in v prihodnjih letih bo postal najboljši igralec na svetu, toda le ko Messi ne bo več na vrhuncu,” je prepričan Ronaldinho.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images