Pri Barci prepričani, da je Neymar na poti

La liga 28. Avg 20199:34 > 9:50
David Ramos/Getty Images

Vodilni možje Barcelone so bili včeraj na obisku v Parizu, poročajo nogometni portali, ki obenem dodajajo, da so katalonski nogometni velikani zelo blizu dogovora za prestop brazilskega zvezdnika Neymarja.

Izvršni direktor Barcelone Oscar Grau je po poročanjih nogometnih medijev širom sveta Paris Saint-Germainu ponudil 160 milijonov evrov, medtem ko se Parižani na vse pretege trudijo, da poleg denarja dobijo še katerega izmed igralcev Barce. Še več, v tem primeru so pripravljeni spustiti izhodiščno ceno za Brazilca. Cilj PSG-ja je, da v svoj klub dobijo Nelsona Semeda.

Povezano

Neymar je pred dvema letoma prestopil iz Barce v PSG za rekordnih 222 milijonov evrov, zdaj pa bi spet lahko zdužil moči z Lionelom Messijem, Luisom Suarezom in Gerardom Piquejem. Slednji je tudi javno izrazil željo, da bi spet zaigral z Brazilcem.

Pique je priznal, da je po zmagi proti Betisu v drugem krogu La lige, poklical Neymarja, s katerim sta se pogovrajala o prestopu, a da bodo podrobnosti ostale skrivnost.

“Seveda bi radi videli, da se vrne. Sicer pa je to nekaj, česar ne moremo nadzorovati. Delo bomo prepustili, tistim, ki odločajo in videli bom, kaj se bo zgodilo,” je dejal Pique. 

Prestop mora biti realiziran do ponedeljka, 2. septembra, ko se v Španiji konča prestpni rok.