Valverde: Odgovor je "ne", ne razmišljam o odstopu

La liga 3. Nov 201910:41 > 10:43
Alex Caparros/Getty Images

Trener Barcelone Ernesto Valverde je po porazu proti Levanteju s 3:1 v gosteh dejal, da ne razmišlja o tem, da bi odstopil s klopi Barcelone.

Barcelona je na gostovanju pri Levanteju po prvem polčasu vodila z 1:0. V drugem polčasu pa so Katalonci spet v sedmih minutah prejeli tri zadetke in na koncu tudi doživeli poraz s 3:1.

Na vprašanje ali je presenečen nad igro svojih varovancev in ali razmišlja o odstopu je Ernesto Valverde novinarjem odgovoril:

“Odgovor je ‘ne‘ na oba vprašanja. Ne razmišljam o odstopu, gledam samo naprej. Vse se je porušilo v trenutku. Nismo dobro začeli drugi polčas, nismo bili nevarni. Tretji gol pa nas je povsem dotolkel.”

Hkrati je trener tudi poudaril, da moraji biti igralci vedeti, da je za večino ekip tekma z Barcelona največja v sezoni.

“V skladu s tem se moramo tudi obnašati. Vemo kaj jim pomeni zmaga. Zato mora moja ekipa vložiti ogromno truda, vendar tega smo se že navadili. Odigrali so sijajen drugi polčas, mi pa moramo analizirati tekmo in videti kaj se je dogajalo.”

Barcelona ima na vrhu lestvice skupaj z Realom iz Madrida 22 točk. Atletico Madrid in Sevilla jih imata 21.

Naslednji vikend Katalonce čaka domača tekma s Celto iz Viga.