NAGRADNA IGRA: Kdo je dosegel gol 12. kroga? Izberite!

La liga 4. Nov 201911:19 > 12:27
Getty Images

Sportklub v sodelovanju z NIVEA MEN vsak teden pripravlja nagradno igro "NIVEA MEN TOP GOL tedna", v kateri lahko sodelujete na naši Facebook strani. Vse, kar morate storiti je, da glasujete za najlepši gol kroga v španski Primeri. Tokrat sta naša nominiranca Sandro Ramirez in Chimmy Avila.

Izberite najlepši zadetek kroga v La ligi in se potegujte za lepo tedensko nagrado, ki jo podeljuje NIVEA MEN!

Tokrat smo v 12. krogu Primere Division videli nekaj fantastičnih zadetkov, največ atraktivnih pa jih za spremembo ni padlo na tekmah Reala in Barce. Da bo sezona v Primeri atraktivna tudi na naši spletni strani in Facebooku, pa smo poskrbeli z nagradno igro “NIVEA MEN TOP GOL tedna”.

Tokrat je uredništvo Sportkluba nominiralo Sandra Ramireza, ki je žogo iz svoje polovice popeljal pred kazenski prostor in z bombo zatresel mrežo in Chimmyja Avilo, ki je z neverjetnim polvolejem navdušil nogometni svet.

1. nominiranec: Sandro Ramirez

2. nominiranec: Chimmy Avila

Na Facebook strani Sportkluba lahko med komentarji pod tem člankom glasujete za najlepši gol tedna, tu pa si lahko izberete svojega favorita in si ogledate zadetka obeh nominirancev, ki smo ju izbrali v uredništvu. V nagradni igri sodeluje vsak, ki je oddal svoj glas za zmagovalni zadetek.

Nagradna igra poteka vsak ponedeljek od 12. ure dalje, konča pa se isti teden v sredo ob 11:00.