Griezmann: Z Messijem se še spoznavava

La liga 25. Nov 201911:42 > 11:42
Alex Caparros, Getty Images Sport

Nogometaš Barcelone Antoine Griezmann je zavrgel namigovanja, da je v slabih odnosih s prvim zvezdnikom katalonskega velikana Lionelom Messijem.

Francoski napadalec Antoine Griezmann je tekom poletnega prestopnega roka prestopil v Barcelono in Atletico Madrida, doslej pa je v 12 odigranih obračunih v La ligi dosegel štiri zadetke in tri asistence, katalonski mediji pa od Francoza odkrito pričakovali veliko več.

Povezano

Španski mediji so med iskanjem razlogov za slabše predstave francoskega reprezentanta navajali tudi slab odnos s prvim zvezdnikom Barcelone Lionelom Messijem.

Sem zelo zadržan človek in nisem preveč dober v komunikaciji z ljudmi. Nisem eden izmed tistih, ki v večini primerov začenjajo s pogovorom. Z Lionelom in Luisom Suarezom se iz dneva v dan bolje spoznavamo, skupaj smo šli tudi na večerjo. Naš odnos bo napredoval skozi čas, to pa se bo kasneje začelo kazati tudi na zelenici,” je prepričan Griezmann, ki je že pred dnevi dejal, da nikoli ni pričakoval, da mu bo v Barceloni lahko.

Ves čas se učim. Vedel sem, da mi bo ob prestopu v Barcelono težko. Mislim, da najbolje igram v sredini napada, ker se tam znam dobro orientirati. Na tem mestu sem igral kar nekaj let, zdaj pa se moram privaditi na novo vlogo.