Zimska želja Atletica iz Madrida je Dani Olmo!!

La liga 14. Dec 201914:44 > 14:46
Dan Mullan/Getty Images

Krilni nogometaš Atletico Madrida Dani Olmo se je znašel visoko na seznamu želja Atletico Madrida, ki naj bi si ga v svoje vrste prizadeval pripeljati že v zimskem prestopnem roku, poroča španski As.

Dani Olmo se je v letošnji sezoni izstrelil med zvezde evropskega nogometa. Član Dinama je v letošnji sezoni Ligi prvakov odigral nekaj odličnih tekem, s čimer je vzbudil zanimanje največjih evropskih klubov, ki si ga želijo v svojih vrstah.

Želijo si ga mnogi klubi v Evropi. Med resnimi kandidati naj bi bili Ajax, Manchester City pa tudi Atletico Madrid, ki naj bi doslej pokazal največ zanimanja.

Po poročanju španskega časnika As, naj bi si ga rdeče-beli z Madrida v svojih vrstah želeli že v prihajajočem zimskem prestopnem roku. Cena za španskega reprezentanta naj bi se gibala okoli 40 milijonov evrov.

Trener Diego Simeone namreč resno razmišlja, da bi se “znebil” Thomasa Lemarja, ki odkar je prišel v Španijo ni pokazal praktično še ničesar.

Sicer pa je Dani Olmo v letošnji sezoni v Ligi prvakov v dresu Dinama iz Zagreba dosegel pet golov v Ligi prvakov in dva v domačem državnem prvenstvu.