NAGRADNA IGRA: Izberite gol kroga! Ödegaard ali Messi?

La liga 23. Dec 201912:23 > 12:28
Getty Images

Sportklub v sodelovanju z NIVEA MEN vsak teden pripravlja nagradno igro "NIVEA MEN TOP GOL tedna", v kateri lahko sodelujete na naši Facebook strani. Vse, kar morate storiti je, da glasujete za najlepši gol kroga v španski Primeri. Zanimivo, spet sta naša nominiranca Martin Ödegaard in Lionel Messi!

Izberite najlepši zadetek kroga v La ligi in se potegujte za lepo tedensko nagrado, ki jo podeljuje NIVEA MEN!

Tokrat smo v 18. krogu Primere Division videli nekaj fantastičnih zadetkov, zato je bil naš izbor tokrat še toliko težji. Da bo sezona v Primeri atraktivna tudi na naši spletni strani in Facebooku, pa smo poskrbeli z nagradno igro “NIVEA MEN TOP GOL tedna”.

Tokrat je uredništvo Sportkluba nominiralo Lionela Messija, ki je za njegove razmere dosegel povsem običajen zadetek in Martina Ödegaarda, ki je neubranljivo snel pajčevino iz prostega strela!

1. nominiranec: Martin Ödegaard

2. nominiranec: Lionel Messi

Na Facebook strani Sportkluba lahko med komentarji pod tem člankom glasujete za najlepši gol tedna, zgoraj pa lahko izberete svojega favorita in si ogledate zadetka obeh nominirancev, ki smo ju izbrali v uredništvu. V nagradni igri sodeluje vsak, ki je oddal svoj glas za zmagovalni zadetek.

Nagradna igra poteka vsak ponedeljek od 12. ure dalje, konča pa se isti teden v sredo ob 11:00.