Rakitić: Nisem govoril z Valverdejem

La liga 27. Dec 201912:51 > 12:55
Alex Caparros, Getty Images Sport

Nogometaš Barcelone Ivan Rakitić v zadnjem obdobju ne skriva svojega nezadovoljstva s statusom, ki ga ima v klubu, zdaj pa je razkril, da o tem s trenerjem katalonskega velikana Ernestom Valverdejem še ni spregovoril.

Ivan Rakitić je nezadovoljen z igralnim časov, ki mu ga namenja glavni trener Barcelone Ernesto Valverde, v iskanju odgovorov pa se s človekom ,ki je zaslužen za njegovo nezadovoljstvo sploh še ni pogovoril.

“Nisva se pogovorjala o tem. Nimam mu kaj reči, mislim, da je vse jasno. Zame je najbolj pomembno to, da uživam v nogometu. Veselim se vsakega dne v Barceloni in odhoda na trening, veselim se vsake tekme. Srečen sem, da lahko treniram in dajem vse od sebe, a vedno je trener tisti, ki izbere igralce za nastope,” je dejal Rakitić in kasneje razložil, česa si želi.

“Več kot pet let in pol sem tu in vedno sem bil presrečen. V kolikor obstaja ta možnost, bi rad ostal v Barceloni, ker čutim, da lahko še vedno igram na tem nivoju.”  

Nedavno je trener Ernesto Valverde dejal, da nima načrtov za Rakitiča, ki se je znašel na spisku želja številnih italijanskih klubov.