Pedro: Če pokliče Barcelona, pustim vse

La liga 28. Dec 201910:37 > 10:41
Alex Burstow/Getty Images

Izkušeni Pedro lahko ob koncu sezone Chelsea zapusti kot prost igralec. Obstaja možnost, da bi se vrnil v Barcelono. Čeprav je imel s Chelseajem zelo solidno leto, je letos odigral vsega deset tekem in ni v osrednjih načrtih ekipe, ki jo vodi Frank Lampard.

Pedro je dopolnil 32-let in verjetno pri Chelseaju nimajo resnega namena, da bi z njim podaljšali pogodbo, kar pomeni, da bo Španec že januarja lahko začel pogovore z novimi klubi. Pedrova velika želja je povratek v Barcelono.

Če me pokliče Barcelona, bom pustil vse. Obstajal je trenutek v pripravljalnem delu, ko smo igrali proti Barceloni. Govoril sem s trenerjem in videl sem priložnost, da se vrnem, toda ta vrata so se hitro zaprla. V tem trenutku ne vem, kaj se bo zgodilo z menoj. Imam pogodbo s Chelseajem do konca sezone,” je pojasnil Pedro, ki ni želel komentirati govoric, ki ga vztrajno selijo v West Ham: “Ne vem, bomo videli. Vem samo, da se želim zabavati ob igranju nogometa.”

Pedro je sicer otrok Barcelone in je bil v klubu vse od leta 2004. V Chelsea se je preselil leta 2015 za 26 milijonov evrov. Z Barcelono je bil petkrat španski prvak in trikrat najboljši v Ligi prvakov, s Chelseajem se je veselil zmage v Premier ligi in Evrposki ligi.