Eden Hazard ne bo igral niti proti Atletico Madridu

La liga 27. Jan 202018:20 > 18:22
David Ramos/Getty Images

Zadnjo tekmo za Real je Eden Hazard odigral 26. novembra proti PSG. Čeprav je bilo sprva predvideno, da se bo vrnil na mestnem derbiju proti Atletico Madridu, bo kot vse kaže Belgijec tudi to tekmo spremljal s tribune.

Eden Hazard bi se moral po prvih napovedih že vrniti na travnate zelenice, vendar se bo kot vse kaže vse skupaj močno zavleklo. Belgijec bi po predvidevanjih moral zaigrati že na sobotnem derbiju proti Atletico Madridu.

Zinedine Zidane namreč že zelo dolgo čaka, da se Belgijec dokončno vrne v ekipo po poškodbi. Zadnjo tekmo je namreč odigral v Ligi prvakov 26. novembra proti PSG, ko se je tudi poškodoval. Krilni napadalec sicer že trenira žogo, a še vedno vadi sam.

Sedaj naj bi bila po poročanju medijev prioriteta Reala ta, da se Hazard vrne na igrišče do prve tekme osmine finala v Ligi prvakov, ki bo 26. novembra, ko se bodo galaktiki pomerili z Manchester Cityem.

Hazard, ki je na začetku sezone prestopil v Real za 100 milijonov evrov je na dosedanjih 13. tekmah zabil en sam zadetek, kar je seveda veliko manj od pričakovanega.

Mestni derbi Madrida si boste v soboto od 16. ure dalje lahko ogledali na SportKlubu1.