Osasuna z golom razjezila Real, ki ostaja vodilna ekipa

La liga 9. Feb 202017:44 > 17:48
Angel Martinez/Getty Images

Nogometaši madridskega Reala so se uspešno pobrali po izpadu in španskega pokala. Danes so na gostovanju pri Osasuni slavili s 4:1, kar pomeni, da ostajajo vodilna ekipa La Lige.

Tekma se je sicer začela po željah domačih, ki so na uvodu povsem zagospodarili na igrišču, imeli nekaj izjemnih priložnosti, v 14. minuti pa so tudi povedli, ko je zadel Unai Garcia.

Zadetek pa je potem v nadaljevanju prebudil tudi galaktike, v postavi katerih je danes začel Gareth Bale. Baletniki so po zaostanku hitro prevzeli pobudo in v 33. minuti tudi z nekaj sreče prišli do izenačenja, natančen je bil Isco.

Že v38. minuti je vodilna ekipa lige stvari postavila na svoje mesto. Po podaji s kota je najvišje skočil Casemiro, ki je z glavo podaljšal proti Ramosu, ki mu iz bližine ni bilo težko zadeti.

V drugem polčasu je bila tekma dolgo časa odprta, potem pa je zmagovalca v84. minuti po lepi podaji Karima Benzemaja odločil rezervist Lucas Vasquez. Piko na i in končni rezultat 4:1 je v sodniškem podaljšku z drugim prvenstvenim golom postavil Srb Luka Jovič.