Boli, ko izgubiš točke, srečen sem zaradi Hazarda

La liga 17. Feb 20204:03 > 4:06
Angel Martinez/Getty Images

Zinedine Zidane je po remiju njegovega Reala proti Celti (2:2) dejal, da nikoli ni lahko, ko izgubiš dve točki v boju za naslov prvaka La lige, prav tako je spregovoril o povratku Edena Hazarda in o tem, zakaj je iz igre potegnil Marcela.

Povezano

Čeprav je Real izgubil dve točki in zapravil priložnost, da obdrži tri točke prednosti pred Barcelono, je Zinedine Zidane stopil v bran svojim igralcem in sporočil, da je bil zadovoljen z njihovo predstavo.

“Boli, ko izgubiš dve točki doma. Celta je dobra ekipa, ki si ne zasluži, da je na dnu lestvice. Zelo boli, ko izgubiš točki po sijajni igri, ki smo jo prikazali. Včasih ne moreš govoriti, ali je naša krivda, toda podaja Denisa Suareza je bila fantastična,” je dejal  Zidane in dodal, da je zadovoljen z igro povratnika Edena Hazarda: “Srečen sem zaradi Hazarda, ki je igral 70. minut. Ideja je bila, da če bo zaigral, igra toliko kot lahko in odigral je odlično.”

Zidane je še dodal, da Marcela ni zamenjal, ker bi bil nezadovoljen z njegovo predstavo, prav tako pa je pohvalil Garetha Bala, ki sicer ni veliko doprinesel k igri v naapdu.

Galaktike naslednji teden čaka gostovanje v La ligi pri Levanteju, nato pa jih čaka prvi obračun osmine finala Lige prvakov proti Manchester Cityju.