Messi: Imam normalno življenje, po treningu hitro domov

La liga 19. Feb 202020:15 > 20:20
Eric Alonso, Getty images

Napadalec Barcelone Lionel Messi že dve desetletji živi v katalonski prestolnici, kjer se počuti udobno in po njegovih besedah ne namerava oditi.

Kapetan kluba iz stadiona Nou Camp Lionel Messi je v pogovoru za Mundo Deportivo dejal, da v Barceloni uživa in da je presrečen s svojim življenjem v enem najlepših mest na svetu.

“Tu mi gre odlično. Ljubim Barcelono, čeprav pogrešam domači Rosario. Tam imam pravi dom, a tu sem že dlje, kot pa v Argentini. Ljubim Barcelono, ljubim to mesto, ljubim svoje življenje,” je dejal Messi.  

Najboljši nogometaš sveta je v katalonsko prestolnico prišel pri svojih 12 letih, za prvo ekipo je debitiral leta 2004.

“Na srečo mi moje delo omogoča, da veliko časa lahko preživim z otroki. Treniram in potem odhitim domov, da lahko jem z Antonelo in grem iskat otroke. V torek in četrtek otroci igrajo nogomet. Imam povsem običajno življenje, ki mi je res všeč. Rad imam to rutino moje profesije in življenjsko rutino,” je dodal Messi.

32-letni argentinski zvezdnik ima z Barcelono skenjeno pogodbo do 30. junija 2021, Transfermarkt pa pravi, da je njegova trenutna tržna vrednost okoli 140 milijonov evrov.