Španci prepričani: Zaključili bomo s sezono

Jan Kruger/Getty Images for Soccerex

Predsednik španske La Lige Javier Tebas je prepričan, da se bo tekmovanje odigrala do konca, pa čeprav je trenutno Španija močno na udaru virusa Covid19.

Španska La Liga je tekom tedna potrdila, da bosta preložena naslednje dva kroga. Kar pomeni, da bi se klubski nogomet na sceno lahko vrnil šele prvi vikend aprila.

Ampak trenutna situacija seveda niti približno ni tako rožnata kot se denimo zdi predsedniku La Lige Javierju Tebasu. Slednji je namreč prepričan, da se bo La Liga odigrala v celoti. V ozadju so zagotovo tudi finančni interesi klubov in nedvomno tudi določenih posameznikov.

“Prepričan sem, da se bo sezona končala in, da bodo odigrana vse tekme. Sodelujemo s predstavniki drugih lig, da bi uskladili datume,” je dejal Tebas.

“Ubeđen sam da će se sezona završiti, da će biti odigrani svi mečevi. Sarađujemo sa predstavnicima drugih liga kako bismo uskladili datume”, rekao je Tebas.

Glede na to, da je Španija v tem trenutku druga najbolj izpostavljena država v Evropi temu virusu, se zdi, da španske La Lige ne bomo spremljali vsaj še nekaj tednov.