Lautarov agent o Realu in Barci: Bili smo v kontaktu…

La liga 31. Mar 202010:53 > 10:56
Emilio Andreoli/Getty Images

Napadalec Interja Lautaro Martinez je s sijajnimi predstavami opozoril nase in hitro postal velika želja Real Madrida in Barcelone. Do prestopa bo težko prišlo, saj bo italijanski velikan naredil vse, da Argentinca zadrži v Milanu.

Po prestopni sagi Maura Iccardija bo Inter kot kaže znova spisal scenarij za telenovelo. Tokrat bo v glavni vlogi Lautaro Martinez, ki je prav po odhodu Iccardija dokončno zaživel in v tandemu z Romelujem Lukakujem dokazal, da je sijajen napadalec. Lautaro je v tej sezoni na 31 tekmah dosegel 16 golov ter se znašel na radarju Reala in Barcelone. Oba španska velikana si ga želita že letos poleti.

Govori se veliko, a to nanj ne vpliva. Nekateri igralci ne bi mogli spati. Nikoli me ne kliče in sprašuje, če so govorice resnične ali izmišljene. Osredotočen je na sedanjost in na svoje delo. Pogovarjali smo se s številnimi, a je vedno ostalo le pri pogovorih. Ljudje, ki me trenutno kličejo, niso v vodstvu klubov. Trenutno ni nič uradnega in nič resnega. Lautaro živi sanje, saj je trenutno eden izmed najbolj zaželjenih igralcev na tržišču, a trenutno se ne dogaja nič posebnega. On si želi samo dosegati gole,” je povedal Martinezov zastopnik Beto Yaque.

Lautaro Martinez je Inter okrepil leta 2018, ko je zapustil Racing. Pogodba na nerazurre ga veže do leta 2023, portal Transfermarkt.de pa ga trenutno ceni na 80 milijonov evrov.