Dybala Ronaldu: Messi je za naš številka 1

La liga 1. Apr 202016:49 > 16:52
Alessandro Sabattini/Getty Images

Nogometaš Juventusa Paulo Dybala je zaupal, kaj je nekoč dejal Cristianu Ronaldu. Argentinec je še enkrat potrdil, da je prebolel Covid-19 in da se počuti dobro.

Marco Luzzani, Getty Images

Po prihodu Ronalda k stari dami so mediji na apeninskem polotoku pisali, da bo Paulo Dybala slej kot prej zapustil vrste Juventusa, a se to ni zgodilo. Argentinec si je izboril odličen status v ekipi.

Dybala priznava, da mu je v veliko čast, da igra z obema najboljšima nogometašema na svetu – v reprezentanci z Messijem, v klubu pa z Ronaldom.

 “Z Ronaldom se veliko pogovarjava. Nekoč sem mu rekel: Cristiano, mi v Argentini te nekoliko sovražimo. Zaradi tvojega načina igre, hoje, obnašanja,… Nam je Messi številka 1 in jasno mu je bilo, zakaj ga Argentinci nimajo radi,” je dejal Dybala.

Argentinec je bil kot tretji igralec Juventusa pozitiven na Covid-19, zbolela je tudi njegova punca. Dybala in izbranka sta bolezen že prebolela in se počutita dobro.

Veliko sem kašljal in bil neprestano utrujen. Na trenutke sem imel težave z dihanjem. Poskušal sem ostati miren in upoštevati nasvete zdravnikov. Najbolj pomembno je, da se počutim dobro in da nimam več simptomov,” je še dejal Dybala.

26-letni nogometaš je letos v Serie A zbral 24 nastopov. Za klub iz Torina je prispeval 7 zadetkov in 9 podaj. Za Argentinsko reprezentanco je nastopil 29-krat, dosegel pa je samo 2 gola.