"Lautaro je dober, a Neymar je varnejša rešitev"

La liga 4. Apr 20209:21 > 9:23
Getty Image/ David Ramos

Nekadanji nogometaš španske Barcelone Rivaldo meni, da bi morala biti okrepitev z Neymarjem za Katalonce prioriteta v prihajajočem prestopnem roku.

Neymar je prav iz Barcelone pred tremi leti odšel v PSG, se pa že kar nekaj časa ugiba o njegovi morebitni vrnitvi med rdeče-modre.

Tako je, govori se o nameri, da bi v Barcelono pripeljali Lautara Martineza ali Neymarja. Čeprav je mladi Argentinec res dober nogometaš, pa mislim, da ima le Neymar lahko zagotovilo, da bi tekme začenjal ob Messiju. V preteklosti smo videli kar nekaj igralcev, ki ob boku Lea niso znali ozpolniti pričakovanj,” piše Rivaldo v kolumni za Betfair.

Neymar je poleg Luisa Suareza eden od redkih igralcev na svetu, ki v zahtevnih trenutkih ne čuti pritiska, nikoli se ne ustraši. Vsekakor je dobra rešitev za klub, bo pa vsekakor tudi Martinez čez kakšne dve ali tri leta izjemna okrepitev,” je dodala nekdanja desetica Barce.

Za konec je rekel, da se zaveda verjetnosti gneva, ki ga nekateri navijači do Neymarja čutijo zaradi ne ravno posrečenga odhoda leta 2017, a da je sedaj Brazilec danes povsem druga oseba.

Denis Doyle/Getty Images