Barca Neymarju obljubila povratek

La liga 5. Apr 202012:45 > 12:53
Alex Caparros/Getty Images

Ogromno je govora o tem, da bo Neymar ponovno okrepil blaugrano. V taboru Barce so odločeni, da po koncu sezone Brazilca pripeljejo na Camp Nou.

 Želi si igralec in želi si tudi klub – to, da Neymar ponovno obleče modro-rdeč dres. Vse je odvisno od PSG-ja. Za razliko od lanskega leta se zdi, da bi tokrat prestop dejansko lahko bil realiziran, toda pandemija koronavirusa bi Barci in Neymarju lahko prekrižala načrte. Cene nogometašev se bodo, zaradi koronakrize, močno znižale. Katalonci so v velikem minusu, Parižani pa zahtevajo 150 milijonov evrov.

Neymar si je močno želel povratka že lani, a je bil primoran ostati v francoski prestolnici. Neuradno so se vodilni možje Barce dogovorili z Neymarjem, da ga pripeljejo nazaj na Camp Nou. Brazilec igra odlično, bil je najzaslužnejši, da je PSG izločil Borussio, toda vprašanje je, če se bo Liga prvakov sploh lahko nadaljevala.

Španski časnik El Mundo Deportivo poroča, da bo Barca storila vse, da Neymarju izpolni željo. Brazilcu naj bi bilo celo obljubljeno, da se bo lahko vrnil v Katalonijo, a ta obljuba je bila izrečena pred izbruhom pandemije.

Neymar je za Barco oddigral 186 tekem in dosegel 105 golov.