Perez zamenjavo za Benzemaja našel v Londonu

La liga 7. Apr 20209:57 > 10:02
Alex Caparros, Getty Images Sport

Kraljevi klub nadaljuje z remontom ekipe oziroma se pospešeno pripravlja na čas, ko bodo "staroselci" dokončno prepustili svoje mesto mlajšim. Florentino Perez v Madridu želi videti tudi Harryja Kana.

Povezano

Navijači Reala bi si težko zamislili začetno enajsterico brez Karima Benzemaja na položaju osrednjega napadalca, a tudi Francoz postaja vse starejši, zato galaktiki zanj iščejo vrhunsko in v prvi vrsti mlado zamenjavo v konici napada. Španski OK Diario piše, da so jo našli v Harryju Kanu. Angleški kapetan je v zadnjih letih med najboljšimi napadalci na svetu in šest let mlajši od Benzemaja. Za nameček je Kane že nekaj časa želja predsednika Reala Florentina Pereza, ki želi v Madridu ustvariti nove Los Galacticose.

Perez je na začetku stoletja na Santiago Bernabeuu združil “pravega” Ronalda, Luisa Figa, Zinedina Zidana in Davida Beckhama, dve desetletji kasneje pa je njegove prioriteta prvi strelec svetovnega prvenstva v Rusiji. Real je v zadnjih osmih letih iz Tottenhama pripeljal Luko Modrića in Garetha Bala, toda v obeh primerih se je Perez na lastni koži lahko prepričal, kako trd pogajalec je predsednik Tottenhama Daniel Levy.

Strokovnjaki so prepričani, da Pereza v primeru Kana čaka še veliko težje delo, saj gre za otroka Tottenhama in njenega kapetana, ki je odlično plačan in ima pogodbo sklenjeno do leta 2024. Zdi se, da bi se Real v tem primeru lahko obrisal pod nosom, toda tudi Perez je že ničkolikorat dokazal svoje pogajalske sposobnosti. Jih bo tudi tokrat?