"Ne hitite z napadalcem, Griezmann se bo prebudil"

La liga 12. Jun 202014:29 > 14:32
Aitor Alcalde/Getty Images

Nekdanji manager Arsenala Arsene Wenger meni, da Barcelona ne bi smela hiteti za nakupom novega napadalca, saj ima že sedaj v ekipi dovolj kvalitete.

Barcelona je že dlje časa neomajno prepričana v to, da okrepi napad. Pa čeprav so se Katalonci lani za kar 120 milijonov evrov okrepili z Antoinom Griezmannom. Njihova naslednja tarča pa je sedaj že vsem zelo dobro znani Lautaro Martinez.

V kolikor se bodo res odločili v svoje vrste pripeljati Argentinca bodo zanj mogli plačati vsaj 100 milijonov evrov, kar pa je v teh časih velik denar.

Arsene Wenger zato pravi, da ni nikakršne potrebe po hitenju za novim napadalcem.

“Barcelona je vedno kupovala najboljše igralce. Osebno nisem prepričan v to, da bi Suareza morali zamenjati. Prav tako menim, da se bo tudi Antoine Griezmann izkazal za koristen nakup in da bo začel zabijati zadetke. Sprva je deloval nekoliko odtujeno, morda pa je karantena koristila in bo zdaj bolj svež. V njegove sposobnosti zabijanja golov ne gre dvomiti. Vendar pa sem istočasno tudi mnenja, da bo ne glede na to Barcelona poleti kupila novega napadalca,” je za BEin Sports dejal francoski manager Wenger.

Prvo tekmo Barcelone po epidemiji virusa Covid-19 si boste lahko ogledali jutri ob 22. uri, ko bodo gostovali pri Mallorci.