Zidane: Hazard in Asensio pripravljena za Eibar

La liga 13. Jun 202015:15 > 15:22
REUTERS/Sergio Perez

Trener madridskega Reala Zinedine Zidana je potrdil, da bosta Eden Hazard in Marco Asensio v ekipi za tekmo proti Eibarju, s katero bodo galaktiki nadaljevali sezono po trimesečnem premoru zaradi epidemije koronavirusa.

Povezano

Belgijec si je februarja drugič v letošnji sezoni poškodoval gleženj in po prvih napovedih se naj ne bi vrnil na igrišče do konca prvenstva, ker je moral na operacijo. Ker se je medtem sezona podaljšala zaradi epidemije, je dobil dodaten čas za okrevanje.

Zahvaljujoč dolgemu premoru se bo na zelenico pred koncem sezone vrnil tudi Marco Asensio, ki si je koleno poškodoval že med pripravami.

“Dobra novica je, da sta oba imela čas, da se pripravita kot ostali igralci. Asensio trenira brez težav, prav tako Hazard, oba sta na voljo in to je sijajna novica za nas,” je Zinedine Zidane pred nadaljevanjem La lige dejal na virtualni konferenci za medije.

https://twitter.com/VamosHazard/status/1271823517147893760


Madridčani bodo zaradi obnove Santiago Bernabeua preostanek sezone odigrali na stadionu Alfredo di Stefano, ki ima kapaciteto 6.000 sedežev,  “Do konca sezone je naš stadion Di Stefano in presrečni smo, ker bomo igrali tam. Igrišče je iste velikosti, tam smo trenirali in pripravljeni smo. Ni mi všeč igranje brez navijačev, vendar smo v takšnem položaju in prilagodili se bomo. Nihče nam ne more vzeti vznemirjenja okoli tega, da bomo igrali in na igrišču bomo dali vse od sebe,” je dodal Zizou.

Obračun med Relaom in Eibarjem, lahko spremljate v nedeljo ob 19:30 v živo na SK 1.