Pique: Real ne bo več naredil napake; Setien: Bodo!

La liga 20. Jun 20208:52 > 8:55
David Ramos/Getty Images

Po včerajšnjem remiju Barcelone proti Sevilli se je Real Madridu ponudila priložnost, da se znova zavihti na vrh La Lige. Branilec Kataloncev Gerard Pique pa je mnenja, da Real do konca sezone ne bo več delal napak.

Barcelona je z včerajšnjim remijem proti Sevilli (0:0), Real Madridu omogočila, da se na lestvici točkovno poravna z njimi in se znova zavihti na vrh španske La Lige. A še pred tem morajo galaktiki v nedeljo slaviti na gostovanju pri Real Sociedadu

Povezano

Nov remi je še dodatno zaostril boj za naslov državnega prvaka v španski La Ligi, ki bo kot vse kaže vse do konca zelo dramatičen, česar pa v zadnjih letih niti nismo bili navajeni.

“Sedaj ni več vse odvisno od naših rezultatov. Težko bomo obranili lovoriko, storili bomo vse, a se zavedamo, da bi bilo veliko presenečenje, če bi Real ‘kiksnil’ v zaključku sezone,” je dejal osrednji branilec Barce Gerard Pique.

Popolno nasprotje zgornji izjavi po tekmi, pa je bila izjava trenerja Barce Quiqueja Setiena.

“Pique je to dejal v elementu frustracije. Mislim, da bo razmišljal drugače, ko se bo ohladil. Jaz nisem prepričan, da bo Real dobil vse tekme do konca sezone,” je bil jasen Setien.

Barcelona v naslednjem krogu in sicer 23. junija doma pričakuje Athletic Bilbao.