Zidane: Želel bi, da se Ramos upokoji v Realu

La liga 25. Jun 202011:41 > 11:44
Fran Santiago/Getty Images

Trener madridskega Reala Zinedine Zidane je bil, razumljivo, zadovoljen po zmagi svoje ekipa proti Mallorci v 31. krogu La Lige in hkrati izrazil željo, da bi kapetan Sergio Ramos kariero sklenil na Santiago Bernabeuu.

Povezano

Real Madrid je brez večjih težav vpisal zmago z 2:0. Sergio Ramos je po čudovitem izvedenem prostem strelu potrdil zmago galaktikov. “On je naš vodja in kapetan. On svoje sposobnosti vodje demonstrira na igrišču. On je tukaj že dolgo časa in tukaj bi moral končati kariero. To bi si želel,” je za Marco dejal Zinedine Zidane.

Ramos je trenutno četrti na večni lestvici po številu odigranih tekem za Real. Pred njim so samo Iker Casillas (741), Raul Gonzalez (725) in Manolo Sanchis (710). Ramos bo potreboval vsaj še dve sezoni v dresu Reala, da bi se prebil med najboljše tri, saj je do sedaj zbral 644 nastopov za galaktike, od tega 448 v La ligi.

Real Madrid ima 68 točk, enako kot druga Barcelona, toda boljši medsebojni izkupiček, kar pomeni, da imajo galaktiki do konca prvenstva vse v svojih rokah, v naslednjem krogu bo v nedeljo gostoval pri Espanyolu.