"Odšel je zaradi Zidana, naj obrazloži…"

La liga 5. Jul 202018:43 > 18:44
Gonzalo Arroyo Moreno Getty Images Sport

Alejandro Camano, agent maroškega nogometaša Achrafa Hakimija je prepričan, da je Zidane edini krivec za to, da bo njegov varovanec kariero nadaljeval pri Interju in ne na Santiago Bernabeu.

Getty Images/Maja Hitij

Branilec je v Inter prispel iz Reala za 40 milijonov evrov, z možnostjo dodatnih petih v obliki bonusov, podpisal pa je petletno pogodbo v vrednosti 25 milijonov evrov. 

“Hakimi je Real zapustil zaradi Zidana. Zinedine bi moral razložiti zakaj ni nikoli poklical Achrafa. Mislim, da njegov povratek v Real Madrid ne bi bil smiselen glede na to, da na njegov igralni položaj zaseda Carvajal. Verjamem pa v njegovo svetlo prihodnost po prestopu v Inter,” je rekel Camano in dodal: 

“Conte je bil v stalnem stiku s Hakimijem. Povedal mu je o klubskem projektu in na koncu smo izbrali Inter. Ko vas pokliče trener kot je Conte je to dokaz, da si pomemben del njegovih načrtov.”

Maročan je pretekli dve sezoni preživel na posoji v Borusiji iz Dortmunda. Na skupno 73 tekmah je prikazal odlične predstave, dosegel 12 golov in dodal 17 asistenc.