Messi od nekdaj govori, da želi kariero končati v Barci

La liga 6. Jul 202010:26 > 10:29
getty images/david ramos

Predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu poudarja, da je Lionel Messi od nekdaj vztrajno govoril, da želi kariero končati v dresu katalonskega ponosa.

Povezano

V zadnjih dneh so se pojavili zapisi, da je Lionel Messi vse prej kot zadovoljen nad razmerami v klubu in želi ob koncu sezone zapustiti Barcelono, s katero ima pogodbo sklenjeno do leta 2021.

Ne bom pojasnjeval podrobnosti vsega, kar se dogaja vsak teden. Obstajajo pogovri s številnimi igralci, Messi pa je od nekdaj izražal željo in govoril, da želi kariero končati v Barceloni,” predsednik Barce Josep Maria Bartomeu ostaja prepričan, da Argentinec ostaja v klubu.

Ob zmagi proti Villarrealu je Messi prispeval 19 podajo v letošnji sezoni, medtem ko zaostanek za vodilnim Realom ostaja štiri točke in še naprej sproža številne polemike, ali bo Quique Setien še naprej sedel na klopi Barcelone.

Vem, da obstajajo govorice, vendar so povsem lažne. Setien ima zaupanje vseh, igralcev, uprave, opravlja odlično delo. Do konca so še štirja krogi, potem imamo Ligo prvakov, čakajo nas pomembne tekme,” je zaključil Bartomeu.

Barcelona v sredo ob 22:00 z neposrednim prenosom na SK 1 v mestnem derbiju gosti Espanyol.