AntiBarca – Isco zaradi klavzule ne more na Nou Camp

La liga 24. Feb 201717:21 > 17:22
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Vezni igralec Real Madrida Isco ne more prestopiti v Barcelono, pa četudi bi mu največji rival Galaktikov ponudil še enkrat večjo plačo, kot klub s stadiona Santiago Bernabeu.

Španski reprezentant v Realu ni zadovoljen, vendar pa ima v pogodbi klavzulo, ki mu ne dovoli, da prestopi neporesdno iz Reala v Barcelono. Isco je pred štirimi leti iz Malage prišel v Real in takrat podpisal takoimenovano “AntiBarca” pravilo, piše El Mundo Deportivo.

V zadnjih dneh se veliko špekulira o njegovem prestopu, Isca pa je kot svojega naslednika v klubu omenil tudi že Andres Iniesta. Španski mediji poročajo, da naj bi Barci na pomoč priskočil Manchester City, oziroma bolje rečeno njihov bivši strateg Pep Guardiola, ki naj bi vezista pripeljal na Etihad, potem pa ga posredoval v Katalonijo.

Isco pod Zinedinom Zidanom letos ni v ospredju, na 24 tekmah v vseh tekmovanjih je večinoma igral kot rezerva in dosegel pet golov, vse v sklopu domačega prvenstva. Real na lestvici La Lige še zmeraj vodi, ima točko več od Barcelone, pa tudi tekmo manj.