Messi: Bomo videli, kdaj bom pripravljen

La liga 31. Dec 201311:07 > 11:09

Ljubljana – Lionel Messi se bo na novega leta dan vrnil v Barcelono, a kdaj se bo vrnil na zelenice, ne želi napovedati. V letu 2014 si želi le zdravje, vse ostalo bo prišlo samo od sebe, pravi argentinski zvezdnik.

Lionel Messi so bo v sredo znova pridružil svojim soigralcem pri Barceloni, potem ko je v domačem Rosariu končal z rehabilitacijo po poškodbi leve stegenske mišice. Zvezdnik Barcelone bo kmalu po silvestrovanju v krogu svoje družine zapustil rodno mesto in se odpravil nazaj v Katalonijo, kjer ga že nestrpno pričakujejo.

  • NE SPREGLEJTE: Barcelono prva tekma v letu 2014 čaka v nedeljo, ko bo ob 16.00 gostila Elche. Ekskluzivni prenos na SK 3!

Tik pred povratkom na staro celino je Messi razkril svoje novoletne želje, ki so povsem logično povezane predvsme z zdravjem. “Največja želja od številnih je ta, da bi skozi celotno leto ostal zdrav. Da bi lahko brez težav igral nogomet in da ne bom rabil počivati, kot v tem trenutku,” je dejal Messi in dodal, da je ena od želja tudi Argentino popeljati do naslova svetovnega prvaka.

Kdaj točno se bo vrnil na zelenice, Argentinec ni želel razkriti. “Okrevanje poteka zelo dobro. Veselim se praznovanja novega leta v krogu družine, nato pa se bom odpravil proti Barceloni. Res ne poznam datuma svojega povratka na nogometno igrišče, toda čutim, da se ta trenutek bliža. Počutim se zelo dobro in že nestrpno pričakujem treninge in tekme, ki jih bom lahko oddelal brez težav,” je še dodal Lionel Messi.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images