Barcelona ne more registrirati Torresa

La liga 3. Jan 202210:53 > 11:281 komentar
Ferran Torres
Foto: ClivexBrunskill

Trener Barcelone Xavi Hernandez je na novinarski konferenci pojasnil položaj, v katerem so se Katalonci znaši po prihodu Ferrana Torresa iz Manchester Cityja. Barca trenutno ne more registirati nogometaša, ki ga je kupila pred kratkim.

Finančne težave so v Barceloni še naprej tema številka ena, ki se je še enkrat več znašla v položaju, v katerem ne more registrirati novega igralca.

Čeprav je bil prestop Ferrana Torresa iz Manchester Cityja sklenjen pred nekaj dnevi, bo moral igralec počakati na registracijo in priložnost, da zaigra za Barcelono. V prvi vrsti zaradi poškodbe, a to ni edina težava.

“Ferran Torres je sijajna okrepitev za nas, gre za sijajno osebo in odličnega nogometaša. Trenutno je v procesu okrevanja po poškodbi, toda vem, da je zelo odgovoren in da nam bo njegov prihod prinesel veliko dobrih stvari, v to ne dvomim. Ferran lahko igra na nekaj položajih in zelo sem zadovoljen, ker je klub naredil vse, kar je bilo potrebno, da ga pripelje,” je dejal Xavi.

“Sedaj moramo rešiti preostala vprašanja. Nekateri igralci morajo oditi, a če Dembele pristane na podaljšanje pogodbe z zmanjšanjem plače, potem bomo lahko registrirali Torresa. Nadejam se, da se bo to zgodilo. Pogovori so v teku, toda ne potekajo lahko. Vseeno še vedno verjamem, da bo Ousmane ostal z nami,” je dodal nekdanji izjemni vezist.

Barcelona je sicer 28. decembra objavila, da je prestop Torresa v vrednosti 55 milijonov evrov končan. Torres je s Katalonci podpisal pogodbo do julija leta 2027.

Komentari

Vaš komentar