Čistka pri Barceloni: Nou Camp bo zapustilo 14 igralcev

La liga 14. Maj 202113:32
AP Photo/Joan Monfort

Po še eni neuspešni sezoni so se pri Barceloni odločili za velike spremembe igralskega kadra, kar vključuje odhod kar 14 igralcev, poroča Mundo Deportivo.

Po remiju z Levantejem, po katerem je postalo jasno, da bo Barcelona ostala brez naslova, se je uprava odločila, da je napočil čas za popolni remont.

Od 14 igralcev, ki naj bi zapustili klub, jih bo večina odšlo v zameno za odškodnino, medtem ko bo nekaj posameznikov odšlo na posojo.

Na izhodnih vratih kluba naj bi bili tudi Neto, Umtiti, Firpo, Pjanić, Fernandes, Coutinho, Braithwaite …, a zaenkrat še ni znano, kdo bo na koncu zares zapustil Nou Camp.

Nova uprava kluba želi ob tem v klub zvabiti čim več igralcev, ki bi prišli brez odškodnine. Kot prvi se omenja Sergio Aguero, ki se mu ob koncu sezone izteče pogodba z Manchester Cityjem.

Argentinec, ki naj bi v Katalonijo prišel tudi na poziv svojega prijatelja Lionela Messija, se zaveda, da se bliža koncu kariere, zato bi pristal tudi na manjšo plačo od 10 milijonov evrov, kolikor jih je prejemal pri Manchester Cityju.

Komentari

Vaš komentar