CR si nikoli ne bi uničil ugleda z odhodom v Barco ali City

La liga 18. Okt 202115:05 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Brazilski nogometaš Fabio da Silva, danes igralec Nantesa, pred časom pa član Manchester United, je spregovoril o svojem nekdanjem soigralcu Cristianu Ronaldu, za katerega pravi, da nikoli ne bi prestopil v Manchester City ali Barcelono.

“Nekateri so govorili, da bo prestopil v City, vendar si jaz tega nisem mogel zamisliti, govoril sem, da je to nemogoče. Niti v enem trenutku nisem verjel v takšne govorice, celo, ko mi je soigralec iz ekipe dejal, da mediji poročajo, da je stvar končana. Ne vem, morda so bila namigovanja v povezavi s Cityjem strategija Ronaldovega menedžerja Jorgeja Mendesa. Res nimam pojma. Z Ronaldom sem igral in vem, kakšen je. On pozna zgodovino svojega kluba in nikoli ne bi sprejel, da zaigra za ‘meščane’, a verjamem, da enako velja tudi za Barcelono,” je Fabio da Silva dejal za ameriški ESPN.

“Ronaldo izjemno ceni zgodovino ekip in mu je zelo pri srcu, ko se vpiše v zgodovinske knjige nekega kluba. Ne verjamem, da bi mu padlo na pamet, da bi to uničil z odhodom v vrste največjega rivala,” je prepričan član Nantesa.

Fabio je za rdeče vrage nastopal med letoma 2008 in 2014, ko si je slačilnico delil tudi s svojim bratom dvojčkom Rafaelom. Slednji je dobival nekaj več priložnosti za igro, medtem ko je Fabio po slovesu od Old Trafforda nastopal za QPR (posoja), Cardiff in Middlesbrough, preden se je leta 2018 pridružil Nantesu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!