Danes na SK: Premier liga, La Liga, Coppa Italia, Evroliga…

sportklub

Torkov spored na Sportklubu je zelo pester. Ljubitelji športa boste uživali v prenosih najboljših nogometnih lig (Premier liga, La Liga, Coppa Italia,…), košarkarje čaka uvod v zgoščen evroligaški teden, na delu pa so tudi tenisači in tenisačice.

Dogajanje na Sportklubu 1 je že ob 9. uri otvoril WTA turnir v Abu Dabiju, kjer smo spoznali obe finalistki, ob 15. uri pa sledijo še borbe najboljših judoistov, ki jih gosti Doha. Večer je rezerviran za nogomet. Ob 19. uri se bosta pomerila Sheffield United in Newcastle United, ob 21.15 pa sledi še obračun med Burnleyjem in Manchester Unitedom, ki bi se tudi s točko preselil na vrh lestvice.

Na Sportklubu 2 bo najprej v ospredju turški nogometni pokal, nato sledi obračun košarkarske Evrolige med Fenerbahčejem in Baskonio (18.45), za vrhunec pa nas čaka še derbi italijanskega pokala med AC Milanom in Torinom (20.45).

Pestro bo tudi na Sportklubu 3, kjer se bosta ob 18. uri pomerila Evroligaša Himki in Barcelona, ob 21.30 pa sledi tekma La Lige med Atleticom iz Madrida Jana Oblaka in Sevillo.

Sportklub Slovenija – zakladnica športa.

Komentari

Vaš komentar