Guardiola želi zvezdnika Reala

La liga 29. Nov 202111:37 2 komentarja
Na voljo je tudi dres s podpisom Luke Modrića. FOTO: Guliverimages.

Medtem ko španski mediji poročajo, da je Luka Modrić tik pred podaljšanjem pogodbe z Realom, sedma sila na Otoku trdi, da bi se vendarle lahko razpletlo drugače.

Angleški The Sun s sklicevanjem na vire iz Španije poroča, da bi se Luka Modrić utegnil vrniti v Premier ligo oziroma zaigral za Manchester City.

Omenja se, da je hrvaški kapetan pripravljen zavrniti tudi Newcastle, ki s prihodom novega kapitala želi največje zvezdnike svetovnega nogometa, da bi se pred odhodom v Ligo MLS zaustavil še na Etihadu.

Ob sinje-modrih bi Modrića, ki bi v tem primeru seveda prišel brezplačno, po koncu sezone v svojih vrstah želeli videti tudi na Old Traffordu.

Ob tem se postavlja vprašanje, kako realna je možnost, da se Modrić vrne na Otok, potem ko je sam večkrat dejal, da se še naprej vidi v dresu Reala. Tudi Marca, ki je tesno povezana s klubom, je večkrat poročala, da bo hrvaški kapetan kmalu podaljšal pogodbo in ostal nezamenljivi člen galaktikov tudi v prihodnji sezoni. Trener Carlo Ancelotti ga je skupaj s soigralcem Tonijem Kroosom nedavno označil za najboljšega vezista na svetu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje