Laporta: Messi? Najboljši nogometaš sveta ljubi Barco

La liga 8. Mar 202110:28 > 10:47
Getty Images

Novi/stari predsednik Barcelone Joan Laporta verjame, da bo Lionela Messija uspel zadržati na Camp Nouu tudi v prihodnosti.

Joan Laporta je v nedeljo slavil na predsedniških volitvah in se takoj soočil z vprašanjem, ali bo uspel prepričati Lionela Messija, da ostane v klubu.

Minilo je natanko 20 let, odkar je fant po imenu Leo Messi debitiral za Barcelonino ekipo do 13 let. Da je najboljši nogometaš sveta na glasovanje prišel s sinom, potrjuje, da Leo ljubi Barcelono. Najboljši igralec na planetu ima rad ta klub. Nadejam se, da bo zaradi tega ostal, to si želimo,” je dejal Laporta.

Argentincu se bo pogodba iztekla po koncu sezone. Messi je minulo poletje jasno izrazil željo po odhodu, vendar se je na koncu odločil, da ostane. Kako bodo predsedniški izid vplivali na mnenje Messja, bo znano v bližnji prihodnosti.

Spomnimo, da se je Laporta na čelo kluba vrnil po 11 letih. V prvem mandatu (15. junij 2003 – 30. junij 2010) je klub štirikrat slavil v španskem prvenstvu, dvakrat v Ligi prvako, trikrat v španskem supeprokalu, enkrat pa je bil najboljši v španskem kraljevem pokalu, evropskem superpokalu in svetovnem klubskem prvenstvu.

Komentari

Vaš komentar