Marca: Raul je “naravni naslednik” Zidana

La liga 7. Maj 20218:54 0 komentarjev
Raul
Guliver Image

Madridska Marca piše, da bo Real takoj po zaključku sezone doživel korenite spremembe, do katerih bo prišlo ne glede na to, kako se bo razpletla bitka za naslov španskega prvaka.

Prvi na izhodnih vratih naj bi bil trener Zinedine Zidane, ki bi tako že v drugo kot trener zapustil Real. Pri Marci trdijo, da v klubu že analizirajo možnosti, če bi Zidane res zapustil klop. Njegov “naravni naslednik” je Raul Gonzalez, legenda kluba in trener B ekipe Reala, a obstaja več različnih možnosti. Večkrat se je omenjal Massimiliano Allegri, v igri naj bi bil tudi Joachim Low.

Pri Realu ne pozabljajo vseh uspehov kluba z Zidanom na čelu ekipe, toda utrujenost in izčrpanost ključnih igralcev pripisujejo njegovemu načinu dela. Galaktiki so v letošnji sezoni utrpeli 58 poškodb, nekateri najstarejši igralci pa igrajo praktično brez pravega premora. Marca je kot primer tovrstnega delovanja navedla Luko Modrića. Hrvaški vezist bo kmalu praznoval 36. rojstni dan, v letošnji sezoni pa je odigral 44 tekem oziroma je na igrišču preživel 3400 minut.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!