Modrićev hrbet poskrbel za paniko pri Realu

Luka Modrić
Guliver Image

Luka Modrić naj bi zaradi bolečin v hrbtu zagotovo izpustil sobotni prvenstveni obračun proti Osasuni, kar je sprožilo alarm v Madridu.

Pred madridskim Realom je ključni del sezone. V španskem prvenstvu se trenutno štirje klubi borijo za naslov prvaka, sredi naslednjega tenda pa galaktike čaka še povratna polfinalna tekma Lige prvakov proti Chelseaju, potem ko se je prvi obračun v Madridu končal brez zmagovalca – 1:1.

Jasno je, da je prva želja Zinedina Zidana in njegovih igralcev, da bi se jih poškodbe izognile v velikem loku, a sredi tedna je za šok v Madridu poskrbel Luka Modrić. Hrvaški kapetan je sredi treninga znova začutil bolečine v hrbtu. Marca piše, da bo zagotovo izpustil sobotni prvenstveni obračun proti Osasuni, zdravniška služba Reala pa bo naredila vse, da bo pripravljen za povratni dvoboj proti Chelseaju.

Modrić težave s hrbtom sicer mučijo že dlje časa. Na Twitterju se je pojavil posnetek star nekaj dni, na katerem je moral Modrić zaradi bolečin v hrbtu prekiniti vadbo. Hrvaški zvezdnik je kasneje nastopil proti Chelseaju, toda njegove stanje se je medtem še poslabšalo. Španski mediji vseeno verjamejo, da bo po nekaj dneh počitka pripravljen za gostovanje v Londonu in naslednji obračun v La ligi, ko galaktike čaka vse bolj vroča Sevilla.