Predsednik Barce napoveduje niz zmag in naslov

La liga 3. Maj 202110:00 0 komentarjev
Barcelona za Atleticom zaostaja za dve točki. (Alex Caparros, Getty Images)

Po zmagi proti Valencii se je oglasil predsednik Barcelone Joan Laporta in samozavestno napovedal, da bo Blaugrana do konca sezone dobila vse tekme in postala španski prvak. Vodilne tri klube ločita dve točki.

Kakšen zaključek se obeta v španski La ligi! Le štiri kroge pred koncem vodilne tri ločita vsega dve točki. Prvi je Atletico Madrid, ki je zbral 76 točk, po 74 sta jih zbrala zasledovalca Real Madrid in Barcelona.

Tekma veliki razsežnosti, ki bo močno vplivala na razplet sezone, nas čaka že prihodnji konec tedna. V soboto ob 16:15 se bo Barcelona srečala z Atleticom, seveda tudi z neposrednim prenosom na Sportklubu!

Pred tekmo z Valencio sem rekel, če bomo do konca zmagali na vseh petih tekmah, bomo prvaki. Zdaj ni več pet, temveč štiri tekme do konca. Prepričan sem, da bomo prvi“, je bil po 34. krogu glasen novoizvoljeni predsednik Barce Joan Laporta.

A v eni točki se je Laporta uštel. Tudi če Barcelona premaga Atletico in je do konca sezone neporažena, mora ekipa Ronalda Koemana počakati še na spodrsljal Reala, saj ima aktualni prvak boljši medsebojni izkupiček. Maj bo za ljubitelje španske La lige še kako vroč mesec.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!