Ramos ima nov klub. Odhaja v …

La liga 2. Jul 20217:48
Sergio Ramos
Sergio Ramos, foto: AP Photo/Pavel Golovkin.

Letošnje poletje bo za številne nogometne zvezdnike prineslo velike spremembe. Med njimi je tudi Sergio Ramos, ki naj bi že izbral klub, kjer bo nadaljeval svojo kariero.

Sergio Ramos se je menda že dogovoril vse potrebno za dveletno sodelovanje s PSG-jem, poroča radio Monte-Carlo. Slednji dodaja, da bo legendarni branilec v prihodnjih dneh v Parizu opravil zdravniški pregled, nato pa tudi uradno podpisal pogodbo s Parižani.

Ramos, ki je pri Realu preživel 16 let, odigral 671 tekem in praktično osvojil vse, kar je možno osvojiti, je pred dvema tednoma v solzah zapustil klub iz španske prestolnice.

Špancu se je pogodba z Realom iztekla 30. julija, potem ko so mu galaktiki že pred časom ponudili podaljšanje. Glede na to, da je že starejši od 35-let in koronakrizo, mu je Real ponudil samo enoletno pogodbo in zmanjšanje plače za 10 odstotkov.

Ni pristal na znižanje plače

Ramos je na leto v žep pospravil 12 milijonov evrov in ni želel pristati na zmanjšanje svojega zaslužka, prav tako pa je vztrajal na podaljšanju sodelovanja za dve leti.

Ker predsednik Sergio Perez ni želel pristati na zahteve dolgoletnega kapetana, se je slednji odločili, da bo zapustil klub.

Komentari

Vaš komentar