Suarez ni “klical” Koemana

La liga 4. Okt 202110:11 0 komentarjev
Luis Suarez
Foto: REUTERS/Sergio Perez

Napadalec Atletico Madrida Luis Suarez je razkril, da njegova gesta po doseženem zadetku proti Barceloni ni bila namenjena trenerju Kataloncev Ronaldu Koemanu.

Po prihodu v Barcelono, se je Ronald Koeman odrekel Urugvajcu. Ko je Luis Suarez zadel na sobotnem derbiju, je zadetek proslavil z gestikulacijo telefonskega klica.

“To je bilo za ljudi, ki vedo, da imam isto številko in da še naprej uporabljam enak telefon,” je dejal Suarez in nato v nekoliko resnejšem tonu pristavil: “To ni bilo namenjeno Koemanu, res ne. Če želite vedeti, sem se s svojimi otroki šalil, da bom to naredil.”

Suarez je ob zmagi Atletica z 2:0 dosegel drugi in podal za prvi zadetek. Gola ni proslavil. “Vedel sem že, da se bom opravičil, če dosežem gol. Iz spoštovanja, naklonjenosti, zato ker sem tudi jaz navijač Barcelone in zato, ker sem v tem klubu imel sijajno kariero pa tudi zato, ker vem, da gredo moji prijatelji skozi težko obdobje,” je dodal Suarez, ki je za Barco igral med letoma 2014 in 2020.

Atletico je na lestvici na drugem mestu s 17 točkami ob tekmi več od Reala, ki je prav tako zbral 17 točk, medtem ko je Barcelona deveta z 12 točkami.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!