Pochettinova era pri PSG vse bližje koncu

Ligue 1 12. Jun 20228:29
Foto: guliverimage

Prihod Zinedina Zidana na klop PSG je vse bližje. Kot poročajo francoski mediji, je sloviti pariški nogometni klub aktualnega trenerja Mauricia Pochettina že obvestil, da ne bo več opravljal trenerskih obveznosti.

Pochettino ima s francoskimi prvaki še vedno sklenjen dogovor, a je jasno, da so vodilni pri PSG z delom Argentinca vse prej kot zadovoljni, saj je v 18 mesecih z ekipo osvojil le državni naslov.

Tudi zato okoli kluba že dolgo krožijo govorice, da bo nekdanji trener Tottenhama in Espanyola zapustil njihove vrste, četudi je sam pred časom zatrdil, da ostaja v Parizu. A francoski mediji so prepričani, da se Pochettinovo obdobje naposled le končuje, blizu slovesa pa je tudi športni direktor Leonardo, ki naj bi ga na položaju zamenjal Luis Campos.

Kot trdi španski Mundo Deportivo za prvega kandidata za novega trenerja velja Zinedine Zidane, ki je po njihovih informacijah že obiskal Katar in se sestal z lastniki kluba, spet drugi mediji trdijo, da do srečanja med obema stranema sploh še ni prišlo.

Komentari

Vaš komentar