Real skače od veselja: Mladenič izbral beli balet

La liga 18. Mar 202216:40 > 16:471 komentar
Real že razmišlja o obdobju po Luki Modriću in Toniju Kroosu. Aurélien Tchouaméni velja za enega najbolj obetavnih defenzivnih vezistov v Evropi. FOTO: Guliverimages.

Madridski Real že razmišlja o obdobju po Luki Modriću in Toniju Kroosu. Preteklo poletje so iz Rennesa za 31 milijonov evrov pripeljali Eduarda Camavingo, zdaj pa jim je uspel nov veliko prestopni met. V španski prestolnici prihaja nov francoski biser.

Belemu baletu se je po najstniku Camavingi uspelo dogovoriti s kraljem sredine pri Monacu, mladim Aurelienom Tchouamenijem, ki je bil želja številnih evropskih velikanov, a po informacijah lokalnega novinarja Ramona Alvareza, ki piše tudi za Marco, je vse dogovorjeno. Naslednja destinacija francoskega bisera bo Madrid.

Aurélien Tchouaméni velja za enega najbolj obetavnih defenzivnih vezistov v Evropi. Če oz. še bolj, ko pride še Kylian Mbappe bo Real postal prava francoska kolonija. Foto: Guliverimage

22-letni Francoz je izbral Real, ki bo moral ekipi iz kneževine odšteti 50 milijonov evrov, še 15 milijonov evrov pa lahko v blagajno Monaca “kapne” z bonusi.

Tchouameni, ki se je v Monaco preselil januarja 2020, je v tej sezoni za Monačane zbral že 41 nastopov, dosegel je tri zadetke in še dvakrat podal za tresenje mreže nasprotnika.

Komentari

Vaš komentar