Nekdanji član Olimpije sporočil slabo novico

Nogomet 2. Jan 202320:20 0 komentarjev
Bojan Knežević je za Olimpijo ubral 11 nastopov. Foto: Aleš Fevžer

Dolgoletni član zagrebškega Dinama Bojan Knežević je na svojem Instagram profilu sporočil slabo novico. 25-letnemu Hrvatu so odkrili rak na modih.

Za mladega hrvaškega Hrvata, ki so ga lahko dodobra spoznali tudi slovenski ljubitelji nogometa, saj je branil barva Olimpije, Kopra in nazadnje Gorice, se novo leto začelo z nočno moro. Odkrili so mu raka na modih. “Najprej želim vsem zaželeti srečno novo leto, veliko sreče, ljubezni, uspehov in seveda zdravja. Žal se moje ni začelo dobro, odkrili so mi tumor na desnem modu. Jutri bom operiran. Več informacij o vrsti tumorja in ostale pomembne stvari, bom izvedel po nadaljnjih raziskavah. Zame to ni ne prva ne zadnja težka ovira, ki se mi je pripetila v 25 letih življenja. Iz vsake sem prišel kot zmagovalec in tako bo tudi tokrat,” ostaja velik optimist hrvaški nogometaš.

Bojan Knežević je svojo karieri igral tudi še za zagrebško Lokomotivo, avgusta 2019 je kot član Dinama prišel na posojo v Olimpijo. Kariero je nadaljeval v Kopru, v lanski sezoni pa je pol sezone igral tudi v Novi Gorici.

V zadnjem času se je mudil tudi v Bolgariji, trenutno pa je član italijanskega Termolija.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!