Nesrečni Hazard pred novo operacijo?

La liga 16. Mar 202115:26
Dave Thompson/Pool via Getty Images

Eden Hazard, ki je znova poškodovan, bo kot kaže moral na novo operacijo. Tokrat bi operacije rešila njegove kronične težave z levim gležnjem.

Belgijec v dresu Reala v glavnem trpi in počiva zaradi neverjetnih zdravstvenih težav. Kot kaže je zdaj zelo verjeten scenarij nova operacija, ki naj bi rešila težave z levim gležnjem.

Prav ta gleženj je Hazard že operiral, a tudi po okrevanju bolečina ni izginila. V zadnjih tednih so se stvari poslabšale, zato bo kot kaže moral znova pod nož.

Prav težave z gležnjem naj bi bile razlog tudi za vse poškodbe mišic, saj naj bi zaradi bolečin spremenil način teka in se s tem prilagodil na bolečino.

Nova operacija je kot kaže edina prava rešitev, kaj lahko pa se zgodi, da bo Hazard zaradi nje izpustil preostanek sezone in tudi poletno evropsko prvenstvo.

Hazard je v sedmih sezonah pri Chelseaju manjkal samo 198 dni, v Realu pa je v sezoni in pol zaradi poškodb manjkal že kar 362 dni.

Glavni cilj operacije bo, da reši težave, ki so nastale po zadnji operaciji iz marca 2020. Takrat so kirurgi skušali pozdraviti poškodbo, ki se je vlekla že od 26. novembra 2019, ko je Real v ligi prvakov igral s PSG-jem.

Nov korak nazaj, bo Real sploh kdaj dočakal pravega Hazarda?

Hazard je v drugi polovici te sezone upal, da bo končno postal prvi zvezdnik ekipe. Real Madrid se še vedno bori za naslov v La Ligi, v igri pa je tudi v ligi prvakov. Zdaj je že jasno, da bo kraljevi klub lovorike naskakoval brez Belgijca.

Španska Marca je razkrila, da je to že 10. primer poškodbe, ki bo Hazarda poslal na tribune. Hazard za Real igra od poletja 2019, od takrat pa je od možnih 88 tekem, zaigral na vsega 36. To je samo 40,91%.

Komentari

Vaš komentar