Ob 21.00 v živo na SK 1: Iličić po poti Juventusa?

Nogomet ostalo 8. Jan 201410:09 > 10:40

Ljubljana – Nocoj si ob 21.00 v živo na SK 1 oglejte srečanje osmine finala italijanskega pokala med Fiorentino in Chievo. Se bodo Josip Iličić in soigralci v četrtfinalu pridružili Juventusu?

Na italijanskem škornju bodo ta in naslednji teden odigrali tekme osmine finala italijanskega pokala – najzanimivejše si boste ekskluzivno lahko ogledali na programih Sport Kluba. Prvi si je mesto med najboljšimi osmimi zagotovil Juventus, po poti stare dame pa gre lahko že danes tudi Fiorentina.

Vijoličasti se bodo pred svojimi gledalci pomerili s Chievom, ki v Serie A zaseda skromno 17. mesto. Med glavnimi aduti trenerja Fiorentina Vincenza Montelle bo tudi slovenski reprezentant Josip Iličić, ki je vse bolj stalni član začetne enajsterice. Bo pa Fiorentina nastopila brez Giuseppeja Rossija, ki se je poškodoval na zadnjem srečanju proti Livornu.

Sport Klub bo v znamenju italijanskega pokala tudi v četrtek, ko si boste lahko ogledali kar dva obračuna. Sprva vas ob 18.00 čaka dvoboj Rome in Samdorie (SK 2), ob 21.00 pa sledi še srečanje med Udinesejem in Interjem (SK 3).

Italijanski pokal, osmina finala, ob 21.00 v živo na SK 1:
Fiorentina – Chievo

Četrtek, ob 18.00 v živo na SK 2:
Roma – Sampdoria

Ob 21.00 v živo na SK 3:
Udinese – Inter

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images