Ob 20.30 v živo na SK 2: Rangers na pota stare slave?

Nogomet ostalo 7. Feb 201410:23 > 11:44

Ljubljana – Po izpadu v četrto ligo in finančnem bankrotu se škotski velikan Glasgow Rangers počasi pobira in vrača na pota stare slave. Rangers si bo nocoj poskušal zagotoviti svoje mesto v četrtfinalu pokalnega tekmovanja. Srečanje proti Dunfermlinu od 20.30 naprej v kombiniranem prenosu spremljajte na SK 2.

Do nedelje bomo dobili vse četrtfinaliste škotskega pokala. Če bo med njimi tudi Rangers, bomo izvedeli že nocoj, ko bo klub slovitega imena na Ibroxu gostil Dunfermilne Athletic. Gre za obračun ekip, ki se med seboj meriti tudi v League One – tretjem kakovostnem tekmovanju na Škotskem.

Rangers praktično s popolnim izkupičkom zaseda prvo mesto (oddal je le dve točki), medtem ko je Dunfermline na drugem mestu, a s kar 23 točkami zaostanka. Kdo je na papirju favorit, je več kot jasno, toda pokalna tekmovanja so že velikokrat postregla z veliko večjimi presenečenji. Srečanje od 20.30 naprej v kombiniranem prenosu spremljajte na SK 2.

Na istem programu že ob 20.00 začnemo s prenosom obračuna nizozemskega prvenstva med Vitessejem in Den Haagom. Prvi so pred dnevi klonili na gostovanju pri AZ-ju, tudi Den Haagu v tem trenutku prav nič ne gre po načrtih. Po zadnjem porazu proti Heraclesu so odpustili tudi trenerja Maurica Steijna, ki ga je začasno nadomestil njegov pomočnik Henk Fraser. Če bo menjava na klopi poksrbela za šok terapijo, bomo videli že danes.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images