Slovenci na Mini Euro z visokimi cilji

Nogomet ostalo 24. Nov 201417:05 > 25. Nov 2014 10:17

Ljubljana – Na programih Sport Kluba boste ta teden lahko spremljali tudi nastope slovenske reprezentance v malem nogometu za rekreativce na evropskem prvenstvu v Črni gori. Prvi dve tekmi v četrtek v živo na SK 1 (ob 11:00 in 17:00), tretja v petek na SK 3 (ob 13:00).

Slovensko izbrano vrsto sprva čaka obračun z aktualnimi evropskimi prvaki Romuni, s katerimi se bodo pomerili v sredo ob 11:00. Na isti dan ob 17:00 sledi še obračun z Grki, za zaključek skupinskega dela pa v petek ob 13:00 naše fante čaka še dvoboj z Litvo. Prvi dve tekmi si oglejte v živo na SK 1, tretjo pa na SK 3.

“Lansko leto smo imeli zelo težko skupino, saj sta bila oba finalista ravno v naši skupini. Letos pa računam na zmago in na uvrstitev naprej iz skupine,” pred odhodom v Črno goro napoveduje trener Branko Kermčar, ki že tretjič potuje na prvenstvo stare celine. Tudi kapetan Peter Pust se je v Herceg Novi podal z visokimi cilji: “Pričakujem, da pridemo v nedeljo z zmago domov. Ekipa je dobra in šli bomo s srcem na igrišče.”

“Vsako leto napredujemo. Organizacijsko in tekmovalno. Cilj letošnje delegacije je doseči prvo zmago na EP in uvrstitev v izločilne boje, pri tem pa maksimalno uživati. 24 nastopajočih rekreativnih reprezentanc je odlična podlaga za širjenje obzorij in pri tem zastopati in predstavljati državo. Veseli nas, da so poleg vse številčnejših partnerjev prepoznali možnost promocije tudi pri Uradu Vlade RS za komuniciranje in bomo zastopali Slovenijo pod blagovno znamko I feel Slovenia. Slogan I feel Slovenia sporočilno zajema ravno vse, kar predstavlja Malonogometno združenje Slovenije in miniEURO 2014,” pred začetkom bojev na EP dodaja predsednik Malonogometne zveze Slovenije Andrej Manfreda.

MiniEURO 2014:

Četrtek, ob 11:00 v živo na SK 1:Slovenija – Romunija

Ob 17:00 v živo na SK 1:Slovenija – Grčija

Petek, ob 13:00 v živo na SK 3:Slovenija – Litva

Author: Ž. Š., Foto: slomalinogomet.si