Kaj je skupnega Januzaju, Ronaldu in Neymarju?

Nogomet ostalo 11. Okt 201311:35 > 11:35

Ljubljana – Adnan Januzaj, Cristiano Ronaldo in Neymar so vsi trije brez dvoma vrhunski nogometaši. Skupen pa jim je tudi datum rojstva, saj so bili vse trije mojstri okroglega usnja rojeni 5. februarja.

Verjetno zgolj slučaj, vendar več kot zanimiv podatek. Adnan Januzaj, najnovejša zvezda Manchester Uniteda, Cristiano Ronaldo in Neymar so prav vsi na svet prijokali 5. februarja. Najstarejši od omenjene trojice je seveda Portugalec in prvo ime Reala, ki šteje 28-let. Neymar je rojen leta 1992, medtem ko je v Belgiji rojeni nogometaš še najstnik (18-let).

Vsem trem je skupnega še nekaj. Prav vsi še kako uspešno parajo tudi nasprotnikove mreže. O kvalitetah Ronalda ne gre izgubljati besed. Za mnoge je najboljši nogometaš na svetu in eden najboljših strelecev Reala vseh časov. Neymar je zaslovel v dresu Santosa, pred začetkom letošnje sezone pa se preselil v Barcelono, kjer iz tekme v tekmo igra boljše.

Najmlajši izmed zvezdniške trojice je še na začetku svoje nogometne poti, a če bo še naprej prikazoval takšne predstave kot proti Sunderlandu, bo nekega dne tudi sam v rangu Ronalda in Neymarja.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images