Vstopnice za futsal EURO 2018 že v prodaji

Nogomet ostalo 20. Nov 201721:34 > 21:40
UEFA Futsal EURO

Nogometna zveza Slovenije je danes uradno začela prodajo vstopnic za evropsko prvenstvo v dvoranskem nogometu, ki ga bo med 30. januarjem in 10. februarjem 2018 gostila Ljubljana.

Prve vstopnice je kupil predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin in povabil ljubitelje tega športa k čim večjemu obisku tekem v Stožicah.

Vstopnice za EP so na voljo na uradni spletni strani tekmovanja futsaleuro2018.si, na eventim.si, Petrolovih bencinskih servisih in v uradni trgovini NZS v Ljubljani. Cena vstopnice druge kategorije je pet evrov, cena prve kategorije pa sedem evrov. Vstopnica sicer velja za obe tekmi dneva.

“Ko smo pred leti imeli idejo, da bi v Sloveniji gostili EP v futsalu, marsikdo ni verjel, da nam bo uspelo. Danes je EP realnost. Veselim se, da bomo skupaj napolnili Stožice. Počaščen sem, da sem lahko kupil vstopnice za uvodno tekmo med Slovenijo in Srbijo. Verjamem, da boste navijači poskrbeli, da si bo vsa Evropa in sodelujoče reprezentance prvenstvo zapomnili po izjemnem vzdušju in navijanju po načelih fair playa. Bodite del spektakla tudi vi,” je v video sporočilu povedal Čeferin.