Srbija v zadnjih sekundah Sloveniji vzela dve točki

Twitter

Danes se je s tekmo med Slovenijo in Srbijo v Stožicah pričelo evropsko prvenstvo v futsalu. Slovenija, ki je vodila praktično skozi celotno tekmo se je na koncu morala zadovoljiti s točko. Srbija je v zadnjih sekundah postavila končni rezultat 2:2.

Twitter

2 Polčas: Slovenija, ki je imela skozi večino drugega polčasa srečanje pod kontrolo je igrala dobro si ustvarila tudi nekaj zrelih priložnosti za tretji zadetek, na koncu žoga ni hotela v mrežo. Tudi Srbija ni bila tako razigrana kot v prvem delu, a je imela nekaj več sreče in v zaključku srečanja prišla do remija.

40 minuta: Srbija je poizkušala tudi brez vratarja, dolgo časa so bili nenevarni potem pa je 28. sekund pred koncem sledila akcija Srbov, ki so s podajo Kocića povsem izigrali našo obrambo in prišli do izenačenja, strelec zadetka pa je bil Dragan.

1 Polčas: Slovenija je v prvem polčasu prikazala veliko borbo in požrtvovalno igro pred domačimi gledalci, ki so našim pomagali do dveh zadetkov v prvem polčasu. Naši so imeli celo nekaj več od igre in po zadetkih Fetića in Vrhovca zasluženo vodijo. V zaključku polčasa so se po zadetku Srbije razleteli po igrišču tudi gostje, ki pa bližje od zadetka zaostanka na srečo naših niso prišli. V zaključku srečanja je do dveh nevarnih strelov prišel Kristjan Čujec, ki pa na žalost niti enkrat ni uspel zadeti.

18 minuta:Denis Ramić je prišel do dokaj odprtega strela z 14-ih metrov in žogo neubranljivo poslal za hrbet Damirja Puškarja, ki je bil brez moči.

15. minuta: Slovenija je imela na voljo kot z desne strani. Sledila je uigrana kombinacija naših, do zaključnega strela iz voleja je prišel Gašper Vrhovec in žogo zabil v mrežo Srbije za 2:0.

13. minuta: Velika priložnost za Srbijo, ki pa je ni znal bolje izkoristiti Kocić, ki si je sicer sam pripravil strel z leve.

12. minuta: Srbija je storila napako v obrambi in po desni strani se je odprlo ogromno prostora za Igorja Osredkarja, ki pa ni najbolje zaključil in izkoristil ponujene priložnosti.

4. minuta: Akcija Alena Fetića po levi strani se je v zgodnji fazi tekme spremenila v zadetek za naše, ki so pred domačimi gledalci povedli z 1:0.

To je začetna postava za katero se je odločil selektor Andrej Dobovičnik in bo odprla letošnje evropsko prvenstvo.

Otvoritvena tekma v Stožicah je bila razprodana že pred časom.

Vse tekme boste lahko spremljali v neposrednih prenosih na kanalih televizije Sportklub.

Slovenijo v soboto ob 20:45 čaka tekma proti Italiji.