Nogometna hiša zabave – projekt novih priložnosti

NHZ

Ljubitelji najbolj priljubljenega moštvenega športa na svetu se veselijo nove pridobitve v Sloveniji - Nogometne Hiše Zabave, ki bo svoja vrata konec poletja odprla v Ljubljani.

Nogometna Hiša Zabave (NHZ) je projekt z velikim družbeno socialnim vplivom, ki na enem mestu združuje zgodovinsko vrednost slovenskega nogometa in implementira projekte, kateri pospešujejo razvoj gibalnih sposobnosti otrok.

Sama vizija NHZ temelji na ohranjanju zgodovinske dediščine slovenskega nogometa skozi Slovenski nogometni muzej, kjer bodo na enem mestu predstavljena najpomembnejša obdobja in uspehi slovenskega nogometa.

Sportklub Slovenija je prepoznal pomen podpore projektu, ki zajema širok družbeni pomen in vanj vstopa kot generalni medijski partner.

Zagotovo gre za projekt, ki predstavlja dober primer, kako se na enem mestu lahko združita poslovna priložnost in družbena odgovornost, ki skupaj predstavljata dodano vrednost okolju in družbi, katerih del sta.

Poleg muzeja slovenskega nogometa bo skozi zabavo poudarek našega delovanja na promociji nogometa, povečevanju gibalnih sposobnosti otrok in zmanjševanju njihove prekomerne teže, na svoj račun pa bodo prišli tudi otroci z omejenimi gibalnimi sposobnostmi,” je povedal idejni vodja Nogometne Hiše Zabave Vedran Smiljanić.