Ibra: Leta naj vas ne skrbijo, lev je še vedno lačen

Nogomet ostalo 30. Mar 201823:13 > 23:20
LA Galaxy, Twitter

Zlatan Ibrahimović je v petek zablestel na novinarski konferenci, kjer se je prvič predstavil v dresu Los Angeles Galaxyja, za katerega bo igral do konca sezone.

Zlatan Ibrahimović je ob druženju z novinarji razkril, da je bil blizu selitvi v ameriško ligo MLS že pred dvema letoma.

Vse bi se lahko zgodilo že pred nekaj časa, ko sem bil z glavo že tukaj. Želel sem si priti v Los Angeles. Takrat se to ni zgodilo, a usoda je želela, da sem na koncu vseeno prišel. Prejel sem klic iz Los Angelesa in sprejel ponudbo. Prišel sem zmagovati, vem, da bom uspel,” je optimistično razlagal švedski napadalec.

Priljubljeni Ibra se je predstavil v svojem slogu in tako znova navdušil nogometni svet: “Počutim se mladega. Sem kot Benjamin Button. Rodil sem se star, umrl bom mlad. Ne skrbite za moja leta, vem, da jih imam 37. V Anglijo sem prišel na invalidskem vozičku in poslušal le to, da sem star. Anglijo sem osvojil v treh mesecih, a to so le številke. Z mano je prišla tudi družina, žena lahko odloča o otrocih, jaz pa o nogometu. Že jutri me čaka tekma in jaz sem pripravljen. Lev je še vedno lačen!”